COPPER INSIDE KUPARIMASKI TYPE IIR - 5kpl/pkt

Etusivu > COVID-19

COPPER INSIDE KUPARIMASKI TYPE IIR - 5kpl/pkt
COPPER INSIDE KUPARIMASKI TYPE IIR - 5kpl/pkt
COPPER INSIDE KUPARIMASKI TYPE IIR - 5kpl/pkt
COPPER INSIDE KUPARIMASKI TYPE IIR - 5kpl/pkt
Tuotekoodi
6973227780250
Toimituskulut alk.
70,00 €
sis. ALV 24,00 %
56,45 € sis. ALV 0,00 %
kpl

Copper Inside kuparimaski on ensimmäinen kasvomaski, joka suojaa myös käyttäjää viruksilta ja bakteereilta, myös Corona-virukselta. Kuparilla on antimikrobisia ominaisuuksia, joka tarkoittaa, että kupari voi tappaa mikro-organismeja kuten bakteereja ja viruksia. Kuparia voidaan käyttää monin tavoin sairaala- ja muissa ympäristöissä, joissa taudinaiheuttajat leviävät helposti.

Copper Inside maski sisältää kuparia.

Copper Inside -kuparimaskissa on kolme kerrosta:
• Uloin kerros estää pisaroiden pääsyn ja sisältää kuparioksidipolymeereja
• Keskikerros vangitsee pienet hiukkaset, jotka voivat kulkea ulkokerroksen läpi, estäen myös hiukkasten virtauksen ulospäin.
• Sisin kerros joka on lähinnä suuta ja nenää, on suunniteltu imemään kosteutta ja sisältää kuparioksidipolymeereja varmistaakseen, että virukset eikä bakteerit pysty selviämään.
Kuparimaskin kangas on muuten identtinen "tavallisen" kirurgisen maskin kanssa ja tarjoaa tarvittavan suoja USA:n ja EU:n asetusten (IIR/EN14683) mukaisesti.

Kuparimaski on steriili, hajuton ja mukava käyttää.

Kuparin viruksilta suojaavat ominaisuudet eivät heikkene ajan kuluessa. Niin kauan kuin Copper Inside -kuparimaski on fyysisesti ehjä, tarjoaa se virusten ja bakteerien vastaisen suojan ilman sterilointia. Copper Inside -kuparimaski on itse steriloituva kuparin ansiosta.

Miksi kuparimaski?
99,9% viruksista ja bakteereista torjutaan atomitasolla. Kuparin viruksilta ja bakteereilta suojaavat ominaisuudet eivät heikkene ajan kuluessa. Niin kauan kuin kuparimaski on fyysisesti ehjä, tarjoaa kuparimaski virusten ja bakteerien vastaisen suojan ilman sterilointia. Kuparimaski on itse steriloituva kuparin ansiosta.

Kuparimaski Copper Inside Tyyppi IIR
3-kerroksinen kuparimaski
CE-luokka 1. IIR Type
TUV:n tarkastama, FDA hyväksytty

tech

Katso myös

TIW turvasuihke
Luvasta vapaa itsepuolustus-spray joka värjää hyökkääjän punaisella geelillä jopa 4 metrin etäisyydeltä. Värjää hyökkääjän kasvot, hiukset ja vaatteet ja... 
28,00 €
3M 9332+ Aura FFP3 hengityssuojain venttiilillä – 10kpl
3M™ Aura™ hengityksensuojain eristeille sekä kovapuun hiontaan 9332+ soveltuu töihin, joissa korjataan seiniä, kattoja, lattioita tai katto- ja seinäeristeitä. FFP3-luokan... 
110,00 €
Musta IIR kirurginen kasvomaski, 50 kpl
Musta kertakäyttöinen kasvomaski on neutraalimpi värivaihtoehto verrattuna siniseen kasvomaskiin. Laadukkaan kuitukankaan ansiosta, maskin läpi on helppo hengittää ja... 
15,00 €
tech
Checkout
Suomen Pelastuskeskus
Rautajärventie 36
FI-36840, Kangasala
FINLAND
puh. (03) 253 1900
pelastuskeskus (at) pelastuskeskus.fi
Y-tunnus: 0825591-3