UV-desinfiointi ja bakteereja tuhoava lamppu

Etusivu > Terveydenhoito - apuvälineet

UV-desinfiointi ja bakteereja tuhoava lamppu
UV-desinfiointi ja bakteereja tuhoava lamppu
UV-desinfiointi ja bakteereja tuhoava lamppu
Tuotekoodi
UV38W
Toimituskulut alk.
99,00 €
sis. ALV 24,00 %
79,84 € sis. ALV 0,00 %
kpl

Ympäröivä ilma (kotona, koulussa tai toimistossa jne.) sisältää miljoonia bakteereja eri lajeista. Monet ympäröivistä mikrobeista voivat olla vaarattomia, mutta monet voivat olla vaarallisia jopa tappavia. Lamppu desinfioi ja steriloi tehokkaasti sisätilat tuhoamalla bakteerit, homeet, sienet, virukset ja itiöt. UV-lamppu soveltuu käytettäväksi esimerkiksi olohuoneissa, makuuhuoneissa, kaapissa jne. UV-valo desinfioi ja steriloi myös päivittäin käytettävät esineet, kuten hammasharjat, tutit, tuttipullot, auton avaimet, matkapuhelimet jne.

• Tuhoaa mikrobit, kuten bakteerit, levät, sienet, virukset ym.
• 99% puhdistus/sterilisointi
• Puhdistussäde: 360 astetta
• Kaukosäädin
• Käyttöalue: max. 40m2

UV-pohjainen sterilointilamppu palvelee neljää toimintoa; sterilointi, desinfiointi, ilman puhdistus ja punkkien poisto.

Tämä 38 watin lamppu käyttää lyhytaaltoisia UV-säteitä, mikä on monien mielestä ollut yksi parhaimmista desinfiointiaineista. Valaisinta ohjataan kaukosäätimellä.

UV-lamppu desinfioi huoneesi huolellisesti, ei enää ole bakteereita. Tällä uudella ja ainutlaatuisella tavalla steriloit huoneesi, et vain puhdista vaan myös desinfioit huoneen. Lamppu on niin tehokas että se tuhoaa 99% huoneesi mikrobeista. Lyhytaaltoinen UV on riittävän tehokas tappamaan mikrobit aiheuttamatta vahinkoa ihmisille ja eläimille.

Tavalliset puhdistustekniikat, kuten ilmansuodattimet, eivät pääse huoneesi kulmiin. Suurin osa bakteereista kertyy juuri näihin paikkoihin. Laitteen sylinterimäinen kvartsiputki varmistaa, että UV-säteet leviävät kaikkiin suuntiin (360 astetta) ja tuhoavat jokaisen mikrobin DNA: n. Lyhytaaltoiset UV-päästöt varmistavat, että huoneen jokainen nurkka ja nurkka on desinfioitu ja steriloitu.

UV-lamppu kattaa käytännössä 40m2 alueen. Lampun aluepeitto riippuu lampun toiminta-ajasta. Esimerkiksi lamppu desinfioi alueen joka on pienempi kuin 10m2 15 minuutissa, alueen välillä 10m2-30m2 30 minuutissa ja huoneen, jonka koko on 30m2-40m2 60 minuutissa.

Valaisimen mukana tulee myös kaukosäädin. Kaukosäätimen avulla voit asettaa kolme erilaista aika-asetusta desinfioitavan tilan pinta-alan mukaan. 3 aika-asetusta ovat 15 minuuttia, 30 minuuttia ja 60 minuuttia. Kaukosäädin voi kommunikoida lampun kanssa noin 3m etäisyydellä.

Desinfiointi on prosessi jolla mikro-organismit poistetaan esineistä (pöydät, keittiötiskit jne.) ja ilmasta väliaikaisesti. Sterilointi on mikrobien ja niiden itiöiden tappaminen päivittäin käytetyistä esineistä, kuten hammasharjoista ja pulloista jne. Koska itiöt voivat tuottaa enemmän bakteereja muutamassa sekunnissa desinfioinnin jälkeen, laitteen sterilointi tuhoaa itiöt. Siten jätetään vähemmän mahdollisuuksia mikrobikasvuun pidemmäksi aikaa.

Huom!
Vältä altistumista suoralle tai heijastuneelle ultraviolettisäteelle. Käyttö vain sisätiloissa. Älä oleskele huoneessa kun lamppu on kytketty päälle. Poista myös kaikki kasvit, lemmikkieläimet ja syötävät tuotteet huoneesta ennen lampun käyttöä. UV voi aiheuttaa ihon punoitusta ja sidekalvotulehduksia (hiekantunne silmissä).

• Teho: 38W
• Jännite: AC 110V / 220V
• Lampun käyttöikä: 8000 tuntia
• Käyttöalue: max 40m2
• Mitat: 210 x 110 x 460mm
• CE-hyväksytty

Myyntipakkaus sisältää:
• UV-valaisin
• Kaukosäädin

tech
tech
Checkout
Suomen Pelastuskeskus
Rautajärventie 36
FI-36840, Kangasala
FINLAND
puh. (03) 253 1900
pelastuskeskus (at) pelastuskeskus.fi
Y-tunnus: 0825591-3