Kattotyöpakkaus 10m

Etusivu > Työturva

Kattotyöpakkaus 10m
Tuotekoodi
AK-10Px
Toimituskulut alk.
399,00 €
sis. ALV 24,00 %
321,77 € sis. ALV 0,00 %
kpl

Käyttövalmiiksi kasattu putoamissuojainpakkaus tehokkaaseen työskentelyyn ja putoamisen ennaltaehkäisemiseen. Soveltuu kattotöihin, lumenpudottamiseen ym. korkeanpaikantyöskentelyyn, missä halutaan varmistaa turvalliset työskentelyolosuhteet putoamisvaarallisella alueella.

Tuotteet on valittu siten että ne ovat mahdollisimman helppokäyttöisiä, nopeita ja virhekäytön mahdollisuus on minimoitu:
Valjaat on helppo pukea kuin takki, ja Quick Release -pikasoljelliset jalkalenkit turvaindikaattoreilla, sekä taittosoljellinen etukiinnitys tekevät käytöstä nopeaa. Värikoodatut jalkalenkit sekä muotoillut pehmusteet selkäosassa sekä olkaviilekkeissä helpottavat hahmottamaan valjaan muodon ja tekevät pukemisesta yksinkertaista. Putoamisen pysäyttävän järjestelmän kiinnityspisteet rinnassa ja selässä. Sivuilla työkalulenkit.

Sulkurenkaat lukkiutuvat automaattisesti, ja putoamisen pysäyttävällä Beal Monitor köysitarraimella varustetun Beal Air-Kit liitosköyden kanssa on tehokasta liikkua. Halkaisijaltaan 11 mm köysi on yhteensopiva lähes kaikkien markkinoilla olevien nousu- ja laskeutumislaitteiden kanssa. Myyntilaatikko on samalla putoamissuojainsetin kuljetus- ja säilytyspakkaus.

Sisältää seuraavat varusteet:
• 1 kpl: CT Work Tec QR valjaat 1-koko S-M tai 2-koko L-XL
• 1 kpl: Beal Air-Kit 10 m köysi varustettuna Monitor köysitarraimella, automaattisesti lukkiutuvilla alumiinisulkurenkailla, ja Mobile Lanyard nykäyksenvaimenninliitoshihna, jossa 20 m ja 40 cm etäisyysvalinnat
• 1 kpl: CT Loop Ankor 200 cm tuubimallinen ankkurinauhalenkki turvaindikaattorilla. Sertifioitu myös liitosköydeksi.
• 1 kpl: SmartStore säilytyslaatikko

Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.
Maksimielinikä:
Beal: Kuitutuotteet 15 vuotta (= 5 vuotta varastointia + 10 vuotta käyttöä), metallituotteet rajoittamaton.
CT - Climbing Technology: Kuitutuotteet 12 vuotta (= 2 vuotta varastointia + 10 vuotta käyttöä), metallituotteet rajoittamaton.

tech
tech
Checkout
Suomen Pelastuskeskus
Rautajärventie 36
FI-36840, Kangasala
FINLAND
puh. (03) 253 1900
pelastuskeskus (at) pelastuskeskus.fi
Y-tunnus: 0825591-3