Mora Classic Original No 1 ( lahjapakkauksessa )

Etusivu > Puukot ja veitset

Mora Classic Original No 1 ( lahjapakkauksessa )
Mora Classic Original No 1 ( lahjapakkauksessa )
Mora Classic Original No 1 ( lahjapakkauksessa )
Tuotekoodi
7391846013068
Toimituskulut alk.
71,00 €
sis. ALV 24,00 %
57,26 € sis. ALV 0,00 %
kpl

Lahjapakkauksessa toimitettava klassinen käsityönä valmistettu puukahvainen yleispuukko, jossa huippuluokan laminoitu terä. Tältä aito Morakniv puukko näytti ennen kuin kahvaan tuli kaikkien tuntema punainen väri. Luotettava työkalu, joka soveltuu monipuoliseen vaativaan yleiskäyttöön: kotiin, mökille, harrastajille ja ammattilaisille. Tämä alkuperäistuote on edelleen keräilijöiden suosikki ja suosittu lahja sekä matkamuisto pohjoisesta. Toimitetaan korkealuokkaisesta vaaleasta nahasta valmistetun tupen kanssa.

Ergonominen kahva öljyttyä koivua. Tämä kahva tunnetaan siitä, että sen kanssa on miellyttävää tehdä töitä ja se tarjoaa juuri oikean fiiliksen: kahva mahdollistaa voiman käytön, tarkkuuden ja puukon täsmällisen käytön, mikä jatkuvassa käytössä ehkäisee työperäisiä rasitusvammoja.

Terän materiaali laminoitu teräs. Kokonaispituus: 198 mm. Terän pituus: 99 mm. Terän paksuus: 2,5 mm. Kokonaispaino 86 g.

Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 10 vuotta. Valmistusmaa Ruotsi.

Lahjapakkauksen mitat: 30,5 cm x 15,7 cm x 4,5 cm.

Tietoa Morakniv Classic -sarjasta:
Mora of Sweden on kehittänyt Classic -sarjaa yli sadan vuoden ajan, ja nämä puukahvaiset puukot tunnetaan kaikkialla pohjolassa laajemmin kuin mitkään muut puukot. Tämän sarjan puukoista käytetään usein sanontaa ”Se aito puukahvainen Mora”. Tyypillisiä ammattikäyttäjiä ovat timpurit, puutyölaiset ja käsityön harjoittajat.

Lisää tietoa teräslaaduista:
Laminoitu teräs on ainutlaatuinen Mora of Sweden Ab:n alun perin kehittämä terärakenne. Terän keskialue on runsashiilistä terästä, jota ympäröi molemmilla puolilla kiinni laminoitu pehmeämpi alumiinipitoisempi teräskerros. Erittäin suuri kovuus (HRC 58-60) ja kestävyys saavutetaan lämpökäsittelyllä, jonka tuloksena on veitsen terä, joka on suorituskyvyltään ylivoimainen pitkäikäisyyden, leikkuutehon ja terävyyden säilymisen osalta. Terä voidaan myös taivuttaa ennalta määritettyyn muotoon…

Tietoa uudesta lahjapakkauksesta ja siinä kerrottavasta tarinasta:
Pakkaus on koristeltu onnea tuovalla lohikäärmeellä. Tämä mytologinen lohikäärme kuului Pohjois-Euroopan kansanperinteeseen pitkään, ja sitä pidettiin noiduttuna prinssinä. Lohikäärmeen kohtaamisen sanottiin tuovan hyvää onnea, ja vielä enemmän jos sitä pääsi koskettamaan tai jopa saamaan sellaisen kiinni, sillä lohikäärmeen nahalla oli maagisia voimia, joiden oli mahdollista siirtyä ihmiseen. Lohikäärme on liitetty läheisesti Mora puukkoihin yli 100 vuoden ajan, ja ensimmäisen kerran se ilmestyi Mora puukkojen vulkanoiduista kuiduista valmistettuihin tuppeihin 1910. Lohikäärmeen voiman tuoda onnea sanotaan edelleen suojelevan kaikkia, jotka luottavat Morakniv puukkoihin.

tech
tech
Checkout
Suomen Pelastuskeskus
Rautajärventie 36
FI-36840, Kangasala
FINLAND
puh. (03) 253 1900
pelastuskeskus (at) pelastuskeskus.fi
Y-tunnus: 0825591-3
Powered by Clover Shop® - www.clovershop.com