Luotiliivit

Etusivu > Henkilöturva > Luotiliivit

C.P.E. Production Oy on Euroopan johtavia suojavarustevalmistajia, jonka pääkonttori ja tehdas ovat Suomessa. Yritys on ISO 9001 sertifioitu, ja sen asiakkaina ovat viranomaiset ja yksityishenkilöt maailmanlaajuisesti. Jo yli 30 vuoden ajan C.P.E. on valittu henkilösuojaimeksi Nato-joukoilla ja armeijoilla, terrorismin vastaisilla huippuyksiköillä, poliisilla sekä vankiloilla ympäri maailmaa. C.P.E.:n liivit ovat ainoat CE-hyväksytyt Suomessa valmistetut liivit.

C.P.E. Pro Diamond NIJ IIIA Pro Standard luotiliivi
C.P.E. Pro Diamond NIJ IIIA Pro Standard luotiliivi
IIIA -suojaustaso vanhan II-tason painolla! C.P.E. Diamond L-koon liivi painaa vain 1,8 kg. Paneelin paksuus alle 5 mm. Ylivoimainen puukonpysäytyskyky, huumeneula pysähtyy joka kerralla. Liivissä valtava varmuusmarginaali 9 mm:n pysäyttämiseksi. Paras mahdollinen suojaus, minimaalinen trauma. Markkinoiden kevein. 
449,00 €
C.P.E Pro Diamond NIJ II Pro Standard luotiliivi
C.P.E Pro Diamond NIJ II Pro Standard luotiliivi
Markkinoiden kevein ja ohuin II-tason suojaliivi, paino L-koossa vain 1,4 kg. Paneelin paksuus vain 4,3 mm. Pysäyttää puukon vielä paremmin kuin perinteinen liivi, täydellinen huumeneulasuoja, moniosumakestävyys luoteja vastaan on erinomainen. Suojaa paneelin laitaan tulevilta osumilta. Jokainen suojakerros... 
419,00 €
C.P.E Puukkosuojaliivi KR2 SP2 45 J
C.P.E Puukkosuojaliivi KR2 SP2 45 J
Testattu HOSDB-standardin mukaan suojaustasolle KR2SP2, jolloin 50 J energialla sallitaan 20 mm läpäisy ja 33 J energialla 7 mm läpäisy. C.P. E. puukkopaneeli ylittää standardin vaatimukset reilusti. Erityisesti järjestyksenvalvojille ja sairaaloiden vahtimestareille tai vaikkapa... 
309,00 €
C.P.E. Black Diamond NIJ IIIA Pro Standard luotiliivi
C.P.E. Black Diamond NIJ IIIA Pro Standard luotiliivi
C.P.E. Diamond-sarjan uusi tulokas Black Diamond on entistä laadukkaampi ja keveämpi suojaliivi. Uudenlainen paneelirakenne mahdollistaa hyvän liikkuvuuden ja kestävän käytön. Tiivis paneelipussi ei päästä kosteutta sisäänsä. 
795,00 €
Luodinkestävä turvareppu
Luodinkestävä turvareppu
Päällisin puolin se näyttää ihan tavalliselta repulta – huomiota herättämätön, musta, yksikertainen ja normaalikokoinen. Repun selkämyksen sisälle on sijoitettu luodinkestävä suojalevy joka pysäyttää 9 mm ja .357 käsiaseiden luodit. 
270,00 €
tech
Checkout
Suomen Pelastuskeskus
Rautajärventie 36
FI-36840, Kangasala
FINLAND
puh. (03) 253 1900
pelastuskeskus (at) pelastuskeskus.fi
Y-tunnus: 0825591-3